Embracing Church

Elsk Gud • Elsk mennesker • Tjen verden

Vi har plads til dig!

Vi er et kristent fællesskab, der ønsker at rumme alle mennesker. Vi mødes til forskellige arrangementer, hvor vi snakker og hygger med hinanden. Vi udforsker vores tro samtidigt med, at vi har det sjovt med hinanden og får nye venner. Vi ønsker altid et større fællesskab, og DU er derfor altid velkommen til at være med!

Tid til et nyt kapitel?

Det var det for os, måske det også er for dig?

Vi har startet Embracing Church, fordi vi ønsker at gøre mere for folk omkring os, samtidigt med at vi kan hjælpe dem med at lære Gud at kende. Vi holder gudstjenester cirka to gange om måneden, hvor alle er velkommen. For mere information om vores gudstjenester, følg os på Facebook.

Hvis du gerne vil være en del at et fantastisk fællesskab så tag endelig kontakt til os.

Vores udgangspunkt

Her kan du læse mere om vores "motto" og hvad vi ønsker at opnå

Vi har valgt navnet Embracing Church, oversat “Omfavnende Kirke”, da vi ønsker at være netop dét. OMFAVNENDE! Vi ønsker at hjælpe ALLE vi kan, vi ønsker at lede folk til Gud, men vi ønsker endnu mere at hjælpe folk dér, hvor de er. Hvis der er nogen der ikke kan komme hen til os, eller hvis vi ser et problem, hvor vi kan bidrage med en løsning, drager vi ud og hjælper.

Vi ønsker først og fremmest at elske Gud vores skaber. Vi ønsker at ære ham og skabe et fællesskab, hvori flere kan lære om Gud, og også begynde at elske Ham, ligesom Han elsker alle os.

Dernæst ønsker vi at elske alle mennesker som os selv, ingen i denne verden er mere eller mindre værd end andre, og vi ønsker at danne et fællesskab, hvor dette kommer til udtryk, og hvor alle kan blive accepteret.

Sidst men ikke mindst ønsker vi at være en gave for omverdenen. Vi vil gennem forskellige projekter hjælpe folk. Dette gælder både store projekter, hvor man virkelig kan hjælpe hårdt trængte, men også små ting, som det at dele kold saftevand ud på en varm sommerdag, så alle kan få et smil på læben.