Samarbejde

Vores arbejde kan ikke lade sig gøre uden samarbejdspartnere.

Vi har behov for støtte til dette projekt, derfor har vi allieret os med nogle fantastiske samarbejdspartnere. Nogle af disse yder økonomisk støtte, mens andre giver et fællesskab, hvor vi alle kan lære noget nyt, og forbedre os selv og vores produktioner. Vi bruger altså samarbejdspartnere til mange ting. Her kan du læse om de forskellige samarbejdspartnere.

Syvende Dags Adventistkirken Danmark

Syvende Dags Adventistkirken er en verdensomspændende protestantisk frikirke med over 20 mio. medlemmer. Deres lokale menigheder er spredt rundt i hele landet. Adventistkirken er et fællesskab, der deler troen på Jesus Kristus. De er optaget af at følge Bibelen som vejleder igennem livet og har valgt at helligholde lørdag som hviledag på samme måde, som Jesus gjorde.

LifeStyleTV

LifeStyleTV forsyner Skandinavien med relevante, meningsfulde og livsændrende programmer 24-7.

LifeStyleTV håber, at du vil finde glæde i deres programmer, der dækker mange emner blandt andet sundhed, madlavning, motion, konferencer, musik, natur, prædikener, familieproblemer, interviews, talkshows, bibelstudier og mere. Du kan finde programmer på både dansk, norsk, svensk og engelsk.

Adventist communication accademy

Er et samarbejde mellem adventister i Skandinavien med fokus på medier, læs mere på deres hjemmeside.

HopeChannel Danmark

Er et mediecenter, der producerer kristent indhold, læs mere om dem og deres produktioner på deres hjemmeside.