sommergudstjeneste

Embracing Church inviterer DIG til sommergudstjeneste d. 1. august.

INFORMATION

Om gudstjenesten

Gudstjenesten foregår lørdag d. 1. august 2020 kl. 15:00 på Krogsholt Lejrcenter, Søholtvej 10, 9750 Østervrå. Gudstjenesten vil foregå under åben himmel og der vil blive opstillet stole med hensyn til gældende retningslinjer ang. Covid-19. 

Gudstjenesten vil starte med praktiske informationer ang. mindskelse af smittespredning m.m. Herefter følger lovprisning gennem forskellige lovsange, vi har her også en børnesang, hvorefter der kommer en historie til børnene inden en spændende prædiken til hele familien, holdt af præst Thomas Rasmussen. Afslutningsvis vil vi igen lovprise Gud med lovsang.

Deltagelse er gratis og åbent for alle, men det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd, således vi kan opstille stolene korrekt. Tilmelding foregår nederst på siden.

Arrangementet afholdes kun, hvis vejret tillader det. Information om dette kan findes her på siden. Arrangementet afholdes med tilladelse fra Nordjyllands Politi

kristina-paparo-XSDTr93bhBo-unsplash

Lovsange

Vi vil snart skrive de sange, som vi skal synge, her, så du kan øve jer på dem.

 

 

 

 

 

Glæd dig!

 

Det er gratis for dig!

Men det er det ikke for os. Hvis du vil hjælpe med at dække nogen af vores udgifter til arrangementet, vil vi være meget taknemlige!

SES VI?

Tilmelding

Tilmelding forgår ved at resevere plads på vores Facebook begivenhed eller sende en besked, enten på facebook til Embracing Church eller tlf: 23841423.

Beskeden skal være opbygget på følgende måde:

Fornavn Efternavn

Antal personer, der kommer fra husstanden (som tal)